ممنوعیت کاربرد لغات ترکی در نام شرکتها، فعالیت و محصول آنها

به نظر شما به اینگونه اقدامات شوونیستی در دیگر منطقه جهان هم می توان برخورد کرد؟

ممنوعیت کاربرد لغات ترکی در نام شرکتها، فعالیت و محصول آنها

Postby admin » Thu Jul 29, 2010 5:26 am

در توضیحات این لیست این چنین نوشته شده است: "فعالیت های تبلیغاتی اصناف، تابلوهای سردر مغازه ها و در خصوص بسته بندی کالاها این دفتر با نظارت بر هماهنگی و همکاری با سازمان های ذیربط همچون فرهنگستان زبان و ادب فارسی، اداره کل ثبت شرکت ها، اداره کل اماکن عمومی ناجا، شهرداری و... سعی کرده است تا از استفاده از عناوین وعبارات غیرفارسی ممانعت به عمل آورد" !!!

در این لیست لغات ترکی زیادی هم وجود دارد؛ مانند: آچیلان، آل ور،آلما،آلیش،آنا،آی،آیلار،آیناز،بارلی،تاتلی،تای سیز و...

ادامه

http://www.gunaz.tv/per/37/newsCat/1/ne ... /2/inner/1

و

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استفاده از بسیاری از کلمات ترکی را ممنوع اعلام کرد.

ادامه

http://www.35000000.info/habergoruntule ... 0&katid=49
admin
Site Admin

Re: ممنوعیت کاربرد لغات ترکی در نام شرکتها، فعالیت و محصول آنها

Postby afshin » Thu Jul 29, 2010 10:10 am

شما بايد خجالت بكشيد و اين اخبار دروغين را منتشر نكنيد اين خبر كي و كجا منتشر شد كه ما ندانستيم در ضمن مسئولين وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مصلحت ايران را بهتر از شما مي دانند و هر تصميمي گرفته اند صحيح به مصلحت مردم است ضمنا اين اسامي كه شما در سايتتان آورده ايد متعلق به مغول هاي وحشي و بي تمدن و خونخوار مي باشد نه به آذري زبانان
afshin

Postby khodayi » Thu Jul 29, 2010 10:29 am

به نظر حقير دولت هرچقدر به مردم اجازه ندهد كه از نامهاي تركي استفاده كنند مردم هم آنقدر زيادتر به استفاده از نامهاي اصيل تركي حريص تر مي شوند چون اين حق طبيعي مردم ترك زبان هست الان در آذربايجان مردم به بيداري ملي رسيده اند و اينجور سياستهاي كهنه دولت را بخوبي مي فهمند و در مقابل آن عكس العمل مناسبي را نشان مي دهند من واقعا براي دولت ايران متاسفم كه با وجود دشمنهاي خارجي كه به حد كافي زياد هستند ؛با درپيش گرفتن چنين سياستهاي پست از مردم خود براي خود دشمن ميسازد :?:
khodayi

Postby esgeri » Fri Jul 30, 2010 1:18 pm

من مي توانم نام چندين كارخانه و چندين مغازه، شركت و حتي اسمامي نوزادان را كه به زبان آذري مي باشند را نام ببرم. در كشوري كه آزادي مطلق بر اساس دين مقدس اسلام برقرار است اين چنين ممنوعيتي موجود نمي باشد. لااقل موضوعي را مورد بحث قرار دهيد كه اثباتش هم سخت باشد.
esgeri

Postby Pasha » Sat Jul 31, 2010 9:56 am

در ایران حق همه ترکها پایمال می شود.
Pasha

Postby Leyla fazel » Mon Aug 02, 2010 9:09 am

من هم با پاشا موافقم. کاش در مخافل بین المللی این ناحقی را پی گیری کنند.
Leyla fazel

Postby Resul Fethi » Fri Aug 06, 2010 4:04 pm

من شخصاً مي توانم به كساني كه ادعا مي كنند در ايران نام گذاري شركت ها و مغازه ها و حتي نوزدان به زبان تركي ممنوع مي باشد ثابت كنم كه اكثر دوستان نزديك من نام شركت ها و بچه هايشان را با اسامي تركي نامگذاري كرده اند و اصلا هم مشكلي برايشان پيش نيامده است.
Resul Fethi

Postby Ayla Tebrizli » Mon Aug 09, 2010 8:07 am

ادعاهای بعضی ها دروغ می باشد. چون در کشوری که تحصیل به زبان مادری قدغن باشد دیگر اجازه ای به نامگذاری شرکت ها و مغازه ها نمی دهند.
Ayla Tebrizli

Return to ممنوعیت کاربرد لغات ترکی در نام شرکتها، فعالیت و محصولات تولیدی آنها